na vse nakupe nad 100 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
18.07.2024.

Retro-futuristični stil z Nike ZOOM VOMERO 5

Hej, BUZZ fan-i!

 

Moje ime je Mila in sem najnovejša članica neverjetne ekipe BUZZ CREW. Sem glasbena navdušenka in Resident DJ-ka v EXE-u, poleg tega pa sem tudi prava ljubiteljica mode in superg. Zato sem zelo navdušena, da z vami delim svoje nove najljubše superge za poletje – Nike ZOOM VOMERO 5.

Nike je blagovna znamka, h kateri se vedno vračam. Zame je postala simbol udobja in stila, pri supergah pa mi je prioriteta, da so zelo udobne. Še posebej poleti, saj sem vedno v gibanju! Nike ZOOM VOMERO 5 popolno združujejo obe kvaliteti in se dobro ujemajo z različnimi stili, kar mi omogoča neskončne kombinacije oblačil. Tukaj sem jih združila s kratkimi hlačami Nike, bodijem in majico, vendar jih je enostavno nositi tudi s kul poletnimi oblekami.

Glavni razlog za neprekosljivo udobje je podplat Zoom Air, ki je posebej zasnovan za stabilnost in udobje. Navsezadnje so bile prvotno zasnovane kot tekaške superge! In čeprav ne tečem tako pogosto, me je takoj pritegnil njihov retro stil, ki je obenem futurističen.

Nike ZOOM VOMERO 5 te čakajo v BUZZ trgovinah in na spletu.

 

Se vidimo kmalu,

Milla

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki