na vse nakupe nad 80 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
21.08.2024.

RETRO TECH RUNNER

Hej,

September je vse bližje, kar pomeni le eno – čas je za prave 'back to school' superge! Kot nekdo, ki ves čas usklajuje šolo, šport in druženje v soseski, sem vedel, da moram pri iskanju novega para skrbno izbrati. Novi Nike P-600 - ali - moj najnovejši izbor, je popolna izbira.

Prva stvar, ki mi je padla v oči pri P-6000, je bila njegova oblika. Ta model je "mlajši brat" Nike Pegasus iz leta 2006, zato je prisotna estetika zgodnjih 2000-ih. Ko ga obuješ, takoj začutiš retro pridih, hkrati pa je v koraku z današnjimi trendi. Všeč mi je, da združuje nostalgijo z modnimi detajli – kombinacija, ki ni preveč futuristična, a tudi ne dolgočasna.

Druga stvar, ki je bila odločilna za mojo izbiro prav tega para, je udobje! Njegova večplastna mrežasta struktura omogoča stopalu dihanje, medtem ko vložek iz mehke pene zagotavlja popolno ravnovesje med oblazinjeno podporo in trdnostjo.

Nike P-6000 so odlična izbira za ljubitelje mode, udobja in športa ter brez dvoma odlična popestritev tvoje zbirke. Odlično se podajo k jeansu, trenirkam, zato so vsekakor varna izbira. Ni mi treba razmišljati o tem, ali bom videti dobro – vem, da bom!

 

Svoj par lahko poiščeš v najbližji trgovini Buzz ali na spletu.

Se vidimo!

 

@vanjavu

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki