na vse nakupe nad 80 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
12.09.2024.

Nike Cortez: Retro stil, ki nikoli ne gre iz mode

Hej vsem,

 

Že od nekdaj sem navdušenka nad retro modnimi kosi, ki kljubujejo času in vedno ostanejo v trendu. Danes z vami delim enega mojih najljubših retro modelov superg – Nike Cortez. Ko sem prvič obula Nike Cortez superge, sem takoj vedela, da so te superge eden tistih večnih kosov, ki se enostavno prilegajo vsakemu slogu. Čeprav so prvič ugledale luč sveta že davnega leta 1972, je njihov brezčasen dizajn enako svež in trendovski kot takrat. Te superge so pravi poklon zlati dobi tekaške mode, a so hkrati prilagojene sodobni ženski, ki želi biti modna, a se hkrati počutiti udobno.

Ko jih nosim, me vedno navduši občutek lahkotnosti in udobja. Nike Cortez niso le lepe na pogled, ampak tudi izjemno prijetne za nošenje. Njihova konstrukcija nudi optimalno podporo stopalu, kar pomeni, da so primerne za celodnevno nošenje – ne glede na to, ali hitim po opravkih ali pa preživljam sproščeno popoldne s prijateljicami.

Ena največjih prednosti teh superg je njihova vsestranskost. Nike Cortez enostavno kombiniram z različnimi stili – od elegantnega videza do bolj sproščenih, casual kombinacij. Z njimi lahko popolno dopolnim svoje najljubše kavbojke in Nike majico za preprost vsakodnevni videz ali pa jih obujem k elegantnemu krilu za nekoliko bolj drzno kombinacijo, ki vedno pritegne poglede. Zaradi njihovega značilnega retro videza z lahkoto dodajo pridih nostalgije vsakemu outfitu.

Čeprav je na trgu ogromno različnih modelov superg, me Nike Cortez vedno znova osvajajo. So preprosto kos, ki nikoli ne gre iz mode in ga lahko nosim leta in leta, ne da bi se naveličala. Upam, da so navdušile tudi tebe.

 

Maja

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki