na vse nakupe nad 100 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
16.10.2024.

AF1 EVO: REDEFINIRANJE UDOBJA IN STILA

Hej, ekipa!

Če ste, tako kot jaz, oboževalci superg, potem imam super novico iz Buzz-a!


Ko govorimo o supergah, je moj okus precej raznolik in vedno izberem kaj takega, kar izstopa iz preostale zbirke. Ampak nikoli ne zamudim priložnosti za "hibrid" klasičnega modela. Nove verzije superg mi dajejo svobodo, da postanem kreativen, eksperimentiram in preizkušam nove outfite.


Prepričan sem, da smo vsi v svoji zbirki vsaj enkrat imeli par Air Force 1, kajne? No, tokrat nam je Nike postregel z novostjo – Air Force 1 Evo. Moje nove forsice imajo zdaj imajo zračni mehurček in valovit Nike znak, kar je po mojem mnenju noro kul. Poleg tega pa je preostanek superge tak, kot smo vajeni – udoben material, v katerem lahko z lahkoto zakorakaš v jesen. Z AF1-icami res ne moreš zgrešiti.


Poleg tega, da obvladujejo streetwear, so Air Force 1 zelo priljubljene tudi pri ljubiteljih košarke, in prav zato te superge obstajajo še danes. Nike je leta 1982 predstavil AF1 kot košarkarski čevelj, in več kot 40 let kasneje še vedno uživamo v različnih verzijah in barvah te legendarne Nike klasike.


Jaz sem svoje nove superge kombiniral s športnim outfitom v ujemajoči barvi, ampak to definitivno ni edini kul način stiliranja. Air Force 1 Evo so prava izbira za vsak outfit.


Tvoj par Air Force 1 Evo te že čaka v BUZZ trgovinah ali na spletu. Pohiti in jih čimprej obuj!

 

Se vidimo!

@vanjavu

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki