na vse nakupe nad 100 EUR

preveri najnovejšo ponudbo

BUZZ CREW
16.10.2024.

adidas SL 72 Spark Core Black – Nova urbana klasika

Hej, Buzz ekipa! Tukaj Mirel, pripravljen, da vam predstavim najnovejši dodatek v moji kolekciji superg – adidas SL 72 Spark Core Black. Ta model je idealen za vse, ki obožujejo retro stil, a si vseeno želijo nekaj modernega in vsestranskega.


SL 72 je prava legenda, saj je bila to prva superga, ki je nosila ikonični Trefoil logotip, ko je prišla na trg v 70-ih. A različica Spark Core Black, ki jo danes nosim, prinaša svež, posodobljen pridih, ki je popoln za današnje ulice. Všeč mi je kombinacija vrhunskih materialov – gumijast podplat zagotavlja oprijem na katerikoli površini, medtem ko zgornji del združuje zračno mrežico in usnje za dodatno udobje. To je tista vrsta superge, ki se prilega vsakemu slogu – ne glede na to, ali si na kavi, raziskuješ mesto ali se samo družiš s prijatelji.


Želel sem ohraniti športen, urban videz, zato sem jih kombiniral z adidas oblačili. Odločil sem se za adidas Training Supply Street Tee 2, ki se popolnoma ujema z minimalističnim in kul videzom. Za spodnji del pa sem izbral udobne in kul adidas Adicolor Baggy Fit Firebird Track hlače.


Kar naredi ta model izstopajoč, je kontrast med vintage dizajnom in sodobnimi detajli. Všeč mi je, kako se podplat brezhibno zlije z zgornjim delom, črni poudarki in različne teksture pa tem supergam dodajo posebno osebnost. To so tiste superge, ki pritegnejo poglede, ne da bi se sploh trudil.



Če si ljubitelj retro superg ali pa iščeš nekaj, kar te bo naredilo opaznega, je adidas SL 72 Spark Core Black prava izbira. So enostavne za nošenje, njihov dizajn je pozornosti vreden, hkrati pa so dovolj vsestranske, da se prilegajo kateremukoli outfitu.

Torej, če želiš nadgraditi svoj stil, ne odlašaj – svoj par dobiš v Buzz trgovinah ali na spletu! Vidimo se na ulicah, kjer bomo skupaj častili adidasov stil!

 

Mirel

 

Ali vam je bil ta članek všeč

Podobni članki